MJK-HM-logo-500

Juniorbanen

Juniorbanen

Ud over vores store anlæg, som vi jo bygger ihærdigt på, har vi i klubben også et fuldt færdigt lille anlæg med sportavler og landskab m.v., som vi lavede som noget af det første, da vi fik vore nye lokaler, sådan at vi i det mindste havde mulighed for at køre en smule.  Det er på ca. 7 m2, og kaldes i daglig tale junioranlægget, da det er hensigten, at det skal kunne benyttes af eventuelle juniormedlemmer, som evt. kan bygge videre på anlægget i den ene ende.


Foreløbig har vi dog kun haft besøg af nogle meget nysgerrige ungersvende, men indtil videre har det ikke medført blivende medlemskaber. Hvis vi imidlertid får forynget medlemsskaren på denne måde, er det meningen, at der bliver en sandsynligvis ugentlig klubeftermiddag, hvor et af klubbens faste medlemmer vil være til stede.


Et juniormedlemsskab vil koste 200 kr. pr. år, for børn mellem 8 og 14 og 50 kr. pr. måned for juniorer mellem 14 og 18 år.


Vi vil gerne have flere juniormedlemmer, der har interesse for modeltog som os.

Du kan se en Flyer vi har fået lavet her, du kan også hente en Flyer inde i Modeltog Hobbykæden butikken inde på Vesterbro 20B, 9000 Aalborg    


IMG_1531 - Forside - Juniorbane - Lille foto

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.